Fabrikanten
volg ons
Betaal met
betaal bij ons via

Versturen en retourneren

Verzenden
Als u uw bestelling voor 13.00 uur plaatst, heeft u uw bestelling uiterlijk de volgende dag in huis. Indien het product niet voorradig is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een en ander te overleggen.

Retourneren
Indien u uw bestelde product niet wenst te behouden kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Dit dient te gebeuren in de originele verpakking en de verzegeling/sealing mag niet verbroken zijn!
De kosten van de zendingen van de Play Along Factory naar u, evenals de kosten van de retourzending, komen voor uw rekening.

Wilt u retourneren of ruilen dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst van uw product aan de Play Along Factory, middels een e-mail, kenbaar te maken. U ontvangt dan een retourbon die u dient mee te sturen met de retourzending.

Voor het door u betaalde bedrag van het retour gezonden product ontvangt u een tegoedbon.

Let op!
Voordat u een product retour zendt, dient u eerst met de Play Along Factory contact op te nemen! Producten die niet zijn aangemeld en/of niet (voldoende) zijn gefrankeerd worden niet teruggenomen! Eventuele extra kosten komen voor uw rekening.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn in Euro’'s en inclusief BTW.

Uitverkocht
Het kan voorkomen dat wij een product niet meer kunnen leveren. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en, in overleg met u, zo mogelijk voor een passende oplossing zorgen.

Tips en/of opmerkingen
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over onze artikelen, website, service etc. dan vernemen wij dit graag van u. U kunt contact met ons opnemen via info@playalongfactory.nl

Informatie
De Play Along Factory is niet aansprakelijk voor fouten op de website en/of andere informatiebronnen. Aan prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is ten strengste verboden logo’'s, geluidsfragmenten etc. te downloaden van deze site, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Dit mag alleen als u schriftelijke toestemming van ons heeft gehad. De geboden informatie mag u alleen voor eigen gebruik downloaden.

Op alle verzendingen en leveringen zijn de algemene voorwaarden van Play Along Factory van toepassing die u op deze website aantreft. In geval van strijd tussen enige bepaling of uiting op deze website en een bepaling van die algemene voorwaarden prevaleren de bepalingen van de algemene voorwaarden.